Kvancz Gábor

Az Igazgatóság Elnöke

Pályáját a Strabag holding adminisztratív központjában kezdte treasury területen. Ezt követően a Metro Holding Hungary-nál és a Diageo-nál dolgozott kontrollerként, majd a Bonitás 2002 Kft vezető kontrollere lett. A cégcsoport szintű jelentések készítése mellett több akvizícióban vett részt Magyarországon (Tendre Kft, takarmányipar, Szinva Zrt, ingatlanhasznosítás) és külföldön (Sole-MiZo szerbiai cégvásárlása, román terjeszkedés). 2009-től a Bonitás 2002 Zrt. cégvezetőjeként irányítja a csoport kontrolling tevékenységét.

2015-től a Bonitás 2002 Zrt vezérigazgatója, és a Bonitás Befektetési Alapkezelő igazgatósági tagja 2012-től, valamint az igazgatóság elnöke 2014-től.

Borbély András

Vezérigazgató

Több mint tíz évet dolgozott a start-up világban mind az inkubációs, befektetési oldalon, mint befektetési szakember, mind start-up cégek menedzsereként. Pénzügyi tanácsadóként és befektetési vezetőként nagyobb, private equity jellegű ügyletekben is részt vett. A Bonitás Befektetési Alapkezelőnél 2020 óta befektetési igazgató, 2023 óta vezérigazgató.

Jánoki László

vezérigazgató-helyettes

Széleskörű tapasztalattal rendelkezik M&A és kockázati tőkebefektetési területen. Az elmúlt 10 évben több mint 25 kockázati tőkebefektetési és felvásárlási tranzakcióban vett részt befektetői oldalon. A Bonitás Befektetési Alapkezelő csapatát 2016 óta erősíti, 2020 óta az igazgatóság tagja, 2023 óta vezérigazgató-helyettes.

Németh László Ákos

befektetési igazgató

11 év menedzseri tapasztalattal rendelkezik különböző nemzetközi vállalatoknál (Arthur Andersen, Citibank, Citroen, OMD). Dolgozott M&A tanácsadóként, gazdasági és befektetési igazgatóként, mely szerepkörökben mintegy kéttucatnyi befektetés megvalósításában vett részt. A Bonitás Befektetési Alapkezelőnél 2013 óta befektetési igazgató.

Hazay Zsolt

szenior befektetési menedzser

Vállalati pénzügyi területen jelentős szaktudással rendelkezik. Kockázati tőke befektetések során pénzügyi modellezési, cégértékelési, tranzakciós és pénzügyi irányítási tapasztalatot szerzett. Tanácsadóként elsősorban stratégiai, finanszírozási és riporting projektekben vett részt. Vezetett alapkezelőt elsőszámú vezetőként. A Bonitás Befektetési Alapkezelőhöz 2022-ben csatlakozott Private Equity területre.

Takács Atilla

Befektetési menedzser

Diplomáját vállalkozásszervező szakirányon szerezte, ezután a Magyar Nemzeti Banknál dolgozott elemzői pozícióban. Kockázati tőkebefektetések területén öt év tapasztalattal rendelkezik, a Bonitás Befektetési Alapkezelőhöz először 2019-ben csatlakozott.

Bogáthy Ákos

befektetési elemző

Egyetemi tanulmányai mellett vállalati pénzügy, befektetési banki területen dolgozott a General Electric-nél és a Citi-nél. Ezt követően üzleti tanácsadással foglalkozott a KPMG tanácsadócégnél, majd energetikai szektorban mélyítette tudását kockázatkezelőként az ELMŰ Zrt.-nél. A Bonitás Befektetési Alapkezelőhöz 2020 novemberében csatlakozott elemző pozícióban

Kovács Hunor

Befektetési elemző

Kolozsváron a BBTE-n szerezte a mesterdiplomáját, vállalati pénzügy managementből, majd egy vállalatcsoport, műszaki üzemeltetés üzletágának a kontrollere volt. Emellett több mint 8 éves pénzügyi piaci magán befektető tapasztalata van, főként a román, EU és az USA piacokon. A Bonitás Befektetési Alapkezelőhöz 2021 szeptemberében csatlakozott elemző pozícióban.

Leó Jacqueline

befektetési elemző

Marketing közgazdászként szerezte meg mesterdiplomáját, több éves tapaszttal rendelkezik marketing területen. A Bonitáshoz 2022-ben csatlakozott elemzőként.

Erdész Katalin

Back office vezető

Szakmai pályafutását egy kutatóintézet számviteli vezetőjeként kezdte, majd több, mint tíz éven át OTP Értékpapír Rt. főkönyvelője volt. Ezt követően újabb tíz évet töltött az OTP Csoportban az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. back office igazgatójaként ahol a Társaság és az általa kezelt alapok adóügyeiért, beszámolóiért és nettó eszközérték számításáért felelt. A Bonitás Befektetési Alapkezelő csapatához 2020 augusztusában csatlakozott.

Fűz Marianna

pénzügyi koordinátor

Közel húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi- és könyvelési területen a versenyszférában. Ezen évek alatt HR ügyekkel, adózással, kockázatkezeléssel és könyveléssel is foglalkozott. Az elmúlt három és fél évben egy multinacionális kereskedelmi cégnél, mint business accountant tevékenykedett. A Bonitás Befektetési Alapkezelőhöz 2021. szeptemberében csatlakozott, mint pénzügyi koordinátor.