Kapcsolat

Kapcsolat2018-10-25T00:11:29+00:00

Amennyiben úgy véli, hogy projektje, cége értéknövekedéséhez az általunk nyújtani képes szolgáltatások jelentős hozzáadott értéket képviselnek, valamint a befektetési politikánk összefoglalójának elolvasását követően projektje az általunk keresett kritériumoknak megfelel (iparág, befektetési összeg), kérjük a befektetési lehetőségről szóló rövid (max. 2 oldalas) leírását küldje el az info@bonitasktk.hu címre és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A bemutatkozó anyagnak („teaser”) tartalmaznia kell a cég jelenlegi tevékenységét, a menedzsment bemutatását, a várt befektetés nagyságrendjét, a befektetés felhasználását, a stratégiát és a befektetéssel elérni kívánt üzleti és pénzügyi célokat.

Kapcsolatfelvétel

Név *

E-mail*

Csatolmány *

Amennyiben úgy véli, hogy projektje, cége értéknövekedéséhez az általunk nyújtani képes szolgáltatások jelentős hozzáadott értéket képviselnek kérjük küldje el a befektetési lehetőségről szóló rövid (max. 2 oldalas) leírását és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. A bemutatkozó anyagnak tartalmaznia kell a cég jelenlegi tevékenységét, a menedzsment bemutatását, a várt befektetés nagyságrendjét, a befektetés felhasználását, a stratégiát és a befektetéssel elérni kívánt üzleti és pénzügyi célokat.