Kapcsolat

Kapcsolat2020-07-15T15:48:38+00:00

Amennyiben úgy véli, hogy projektje, cége értéknövekedéséhez az általunk nyújtani képes szolgáltatások jelentős hozzáadott értéket képviselnek, valamint a befektetési politikánk összefoglalójának elolvasását követően projektje az általunk keresett kritériumoknak megfelel (iparág, befektetési összeg), kérjük a befektetési lehetőségről szóló rövid (max. 2 oldalas) leírását küldje el az info@bonitasktk.hu címre és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A bemutatkozó anyagnak („teaser”) tartalmaznia kell a cég jelenlegi tevékenységét, a menedzsment bemutatását, a várt befektetés nagyságrendjét, a befektetés felhasználását, a stratégiát és a befektetéssel elérni kívánt üzleti és pénzügyi célokat.

Kapcsolatfelvétel

  • Max. file size: 16 MB.
    Maximum 16 MByte
  • AMENNYIBEN ÚGY VÉLI, HOGY PROJEKTJE, CÉGE ÉRTÉKNÖVEKEDÉSÉHEZ AZ ÁLTALUNK NYÚJTANI KÉPES SZOLGÁLTATÁSOK JELENTŐS HOZZÁADOTT ÉRTÉKET KÉPVISELNEK KÉRJÜK KÜLDJE EL A BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGRŐL SZÓLÓ RÖVID (MAX. 2 OLDALAS) LEÍRÁSÁT ÉS KOLLÉGÁINK HAMAROSAN FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT. A BEMUTATKOZÓ ANYAGNAK TARTALMAZNIA KELL A CÉG JELENLEGI TEVÉKENYSÉGÉT, A MENEDZSMENT BEMUTATÁSÁT, A VÁRT BEFEKTETÉS NAGYSÁGRENDJÉT, A BEFEKTETÉS FELHASZNÁLÁSÁT, A STRATÉGIÁT ÉS A BEFEKTETÉSSEL ELÉRNI KÍVÁNT ÜZLETI ÉS PÉNZÜGYI CÉLOKAT.