Alapok

Alapok2019-01-29T13:00:11+00:00

KTA I. projektenként maximum 2,5 millió EUR befektetési mérettel, EGT-tagállambeli székhellyel és magyarországi telephellyel rendelkező projektekbe valósított meg befektetést. A KTA I. tervezett futamideje 2021-ig tart, a befektetési időszak 2016. május 31-én zárult.

A KTA I. befektetési tevékenységének fókuszában elsősorban olyan, már működő, és növekedési fázisban lévő cégek álltak, amelyek egyedi és innovatív termékkel vagy szolgáltatással rendelkeznek, és erre alapozva képesek jelentős növekedést produkálni.

A KTA I. befektetési portfóliójában iparközeli befektetések, technológiai innovációk, magas hozzáadott értéket előállítani képes mérnöki csapatok, ipari alapanyag és a hulladékgazdálkodásra specializálódott technológiai vállalkozások egyaránt megtalálhatók, a VC-befektetéseknél kedvelt IT-jellegű projektek mellett.

A KTA II. 200-1.500 millió Ft-os sávban, EGT-tagállambeli székhellyel és magyarországi telephellyel rendelkező projektekbe eszközölhet befektetést. A KTA II. futamideje 2029. december 31-ig tart. A KTA II. befektetési politikája generalista szemléletet követ, nincs szektorális megkötöttség.

Befektetési tevékenységének fókuszában egyrészt működő, a piacon már bizonyított, nagy növekedési kilátásokkal rendelkező KKV-k állnak. Másrészt a KTA II. komoly érdeklődést mutat innovatív, termékfejlesztési fázisban vagy azt már sikeresen abszolvált, piacra lépés előtt álló, nemzetközi terjeszkedésre alkalmas projektek iránt.

A Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt kezelésében lévő ingatlanalapok a következők:

  • Bonitás Első Ingatlan Alap
  • Bonitás Második Ingatlan Alap

Kihelyezett források aránya:

100%

KTA I.

8%

KTA II.

Kapcsolatfelvétel

Név *

E-mail*

Csatolmány *

Amennyiben úgy véli, hogy projektje, cége értéknövekedéséhez az általunk nyújtani képes szolgáltatások jelentős hozzáadott értéket képviselnek kérjük küldje el a befektetési lehetőségről szóló rövid (max. 2 oldalas) leírását és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. A bemutatkozó anyagnak tartalmaznia kell a cég jelenlegi tevékenységét, a menedzsment bemutatását, a várt befektetés nagyságrendjét, a befektetés felhasználását, a stratégiát és a befektetéssel elérni kívánt üzleti és pénzügyi célokat.