Alapok

Alapok2019-04-12T15:24:28+00:00

KTA I.

A Bonitás Kockázati Tőkealap I. 2013. márciusában alakult, 6,5 milliárd Ft jegyzett tőkével rendelkező tőkealap, mely a JEREMIE II. program keretében működik.

KTA I. projektenként maximum 2,5 millió EUR befektetési mérettel, EGT-tagállambeli székhellyel és magyarországi telephellyel rendelkező projektekbe valósított meg befektetést. A KTA I. tervezett futamideje 2021-ig tart, a befektetési időszak 2016. május 31-én zárult.

A KTA I. befektetési tevékenységének fókuszában elsősorban olyan, már működő, és növekedési fázisban lévő cégek álltak, amelyek egyedi és innovatív termékkel vagy szolgáltatással rendelkeznek, és erre alapozva képesek jelentős növekedést produkálni.

A KTA I. befektetési portfóliójában iparközeli befektetések, technológiai innovációk, magas hozzáadott értéket előállítani képes mérnöki csapatok, ipari alapanyag és a hulladékgazdálkodásra specializálódott technológiai vállalkozások egyaránt megtalálhatók, a VC-befektetéseknél kedvelt IT-jellegű projektek mellett.

KTA II.

A Bonitás Kockázati Tőkealap II. 2018. júliusban, 12,15 milliárd Ft jegyzett tőkével került megalapításra, működését az Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram (GINOP-8.1.3/B-17) keretében folytatja.

A KTA II. 200-1.500 millió Ft-os sávban, EGT-tagállambeli székhellyel és magyarországi telephellyel rendelkező projektekbe eszközölhet befektetést. A KTA II. futamideje 2029. december 31-ig tart. A KTA II. befektetési politikája generalista szemléletet követ, nincs szektorális megkötöttség.

Befektetési tevékenységének fókuszában egyrészt működő, a piacon már bizonyított, nagy növekedési kilátásokkal rendelkező KKV-k állnak. Másrészt a KTA II. komoly érdeklődést mutat innovatív, termékfejlesztési fázisban vagy azt már sikeresen abszolvált, piacra lépés előtt álló, nemzetközi terjeszkedésre alkalmas projektek iránt.

Ingatlanalapok

A Bonitás Alapkezelő 2017. végén bővítette tevékenységét és tevékenységi engedélyét ingatlanalap-kezeléssel.

A Bonitás Befektetési Alapkezelő Zrt kezelésében lévő ingatlanalapok a következők:

  • Bonitás Első Ingatlan Alap
  • Bonitás Második Ingatlan Alap

Kapcsolatfelvétel

NÉV *

E-MAIL*

CSATOLMÁNY *

AMENNYIBEN ÚGY VÉLI, HOGY PROJEKTJE, CÉGE ÉRTÉKNÖVEKEDÉSÉHEZ AZ ÁLTALUNK NYÚJTANI KÉPES SZOLGÁLTATÁSOK JELENTŐS HOZZÁADOTT ÉRTÉKET KÉPVISELNEK KÉRJÜK KÜLDJE EL A BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGRŐL SZÓLÓ RÖVID (MAX. 2 OLDALAS) LEÍRÁSÁT ÉS KOLLÉGÁINK HAMAROSAN FELVESZIK ÖNNEL A KAPCSOLATOT. A BEMUTATKOZÓ ANYAGNAK TARTALMAZNIA KELL A CÉG JELENLEGI TEVÉKENYSÉGÉT, A MENEDZSMENT BEMUTATÁSÁT, A VÁRT BEFEKTETÉS NAGYSÁGRENDJÉT, A BEFEKTETÉS FELHASZNÁLÁSÁT, A STRATÉGIÁT ÉS A BEFEKTETÉSSEL ELÉRNI KÍVÁNT ÜZLETI ÉS PÉNZÜGYI CÉLOKAT.