A Bonitás ott lesz a Startup Safarin! Gyertek minél többen, nagyon izgalmas beszélgetésekre és előadásokra készülünk! 3 eseményen is találkozhattok velünk a Safarin:

  • Lehet-e etikus egy kockázati tőkebefektető? Április 17, délután 5, Kubik

Gyakran róják fel az emberek a befektetőknek, hogy a VC nem járt el etikusan, kiforgatták az alapítókat. Hasonló tévhiteket oszlatunk el ezen panelbeszélgetésen. Itt friss befektetésünk CEO-ja, Balázsik Péter a Talentuno-tól, Kovács Zoltán angyalbefektető és Kiss Gábor vezérigazgatónk beszélgetnek, hogy valóban tud-e egy VC etikus lenni, és ha igen, akkor azt hogyan teszi. A panelbeszélgetést Krajnyik Cintia, a Funzine főszerkesztője moderálja. Itt, április 17-én délután 5-kor a Kubikban találtok meg minket.

  • Mi kell a sikeres piacra lépéshez és a nemzetközi terjeszkedéshez? Április 18, reggel 10, HubHub

Ezen a workshopon a Bonitás elemzési csapata, Reichardt László és Takács Atilla segíti a résztvevőket 7 gyakorlati framework-ön és példán keresztül, hogyan tudnak a startupok nemzetközi növekedési pályára állni, milyen stratégiákat érdemes választaniuk, és hogyan állítsák össze az ehhez szükséges action plan-t ami valóban sikerre vezeti az alapítókat. Itt április 18-án reggel 10-kor tudunk találkozni a HubHub-ban.

  • Hogyan ne kerüljünk a startupok temetőjébe? Április 18, délután 6, A38 hajó

 Mivel a Bonitás szeret minél előbb megismerkedni a kivételes alapítókkal és ötleteikkel, így ezen korai fázisban lévő alapítókra is gondoltunk, ezen az előadáson Németh László Ákos és Lakó György befektetési igazgatóink fognak hasznos tapasztalatokat átadni, hogyan kell piacilag validált termékkel előállni, ami később megállja a helyét és nagyobb eséllyel tudjanak az alapítók befektetőknek pitchelni. Az előadást az A38 hajón tudjátok megtekinteni, április 18-án délután 6-tól.

Várunk mindenkit! Nagyon hasznos anyagokkal készülünk. Mi már alig várjuk!