Alapkezelőnk fontosnak tartja a fiatal vállalkozások alapítása, működtetése iránt nyitott, érdeklődő közösség támogatását, finanszírozási lehetőségekről való minél szélesebb körű tájékoztatását.

Ennek keretében támogatóként megjelenünk, és egy rövid előadás során be is mutatjuk az általunk kezelt befektetési alapokat, kifejezetten a Bonitás Kockázati Tőkealap II. Kockázati Tőke-termékét.

Aki számára a kockázati tőke ismerős, de merült fel kérdése, amit szeretne személyesen szakértőinkkel átbeszélni, itt a nagyszerű lehetőség. Mindezt kötetlenül, akár egy kávé mellett is.

A program itt található: http://fvh2018.fivosz.hu/

A tőkeági finanszírozás hazánkban újra lendületet kapott, számos tőkealap jelent meg a piacon, érdemes tehát meghallgatni, hogy mit is nyújt a Bonitás, hogy épül fel az értéklánc, mikor érdemes elmenni megkeresni egy intézményi befektetőt és mivel készüljön a vállalkozó partner a találkozóra.

A piac egyre edukáltabb, köszönhetően többek között a startup témákat feldolgozó rendezvényeknek, tanácsadóknak, már magukat kipróbált vállalkozóknak, akik egy sorozatvállalkozó gondolkodásával vannak megáldva és egyre hatékonyabban építik saját cégüket. Még nekik is érdemes eljönni és megkeresni minket, hiszen növekedési tőkével és egy tapasztalt befektetővel a háttérben új szinteket fog tudni megtapasztalni vállalkozásával. Ennek első lépése pedig a megismerkedésünk.

Várjuk lelkes, elhivatott, növekedni vágyó leendő partnereinket.

Találkozunk a Bálnában!